top of page

over ons

Vanaf het begin wilden wij de dingen een beetje anders en eigenzinnig doen. Het anders is dat wij tegen alle verwachtingen als stiefmoeder-dochter een onderneming zijn gestart en het eigenzinnige is dat wij beiden andere voorkeur voor smaak hebben. De één houdt van mocktails en de ander van bubble tea. 

 

We hadden geen businessplan, geen product en geen apparatuur. Wat we hadden was een visie. We namen deze visie en gingen ermee aan de slag. We hebben onderzoek gedaan, producten getest en na het zoveelste drankje te sippen was daar het resultaat. Gelukkig alcoholvrij 😉

 

Met een achtergrond in evenementenorganisatie weten we dat elk evenement uniek is. Daarom passen wij ons graag aan naar je wensen. Of het nu gaat om een ​​op maat gemaakt stickerontwerp, een mocktailtopper of voorbereiding op allergieën. Wij luisteren graag naar jouw wensen en komen met een passend oplossing om jouw en je gasten een dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten.

In dit verhaal werd de dochter niet opgesloten door de boze stiefmoeder, maar zijn de krachten van beide oprichters gebundeld om Sip It Mocktails&Tea op te richten. Eind goed al goed!

-SIP IT MOCKTAILS&TEA-

Tapioca Parels
bottom of page